Re: Deploy CF on OpenStack, api and uaa failing


Gwenn Etourneau
 

Hi,

This log are not so usefull, can you login into the VM using bosh ssh and
go to /var/vcap/sys/log/ and you will see some folder and you will have
some log here.

thanks

On Thu, Jul 9, 2015 at 7:23 PM, Michael Grifalconi <
michael.grifalconi(a)studenti.unimi.it> wrote:

Hello all,

I'm trying to deploy CF on top of a little OpenStack cluster but I get
api and uaa VMs constantly on starting/failing status.



After each 'bosh deploy' with some changes on the configuration, I always
get:

Failed: `api_z1/0' is not running after update (00:11:07)
Error 400007: `api_z1/0' is not running after update


from api VM:
* monit summary*
*The Monit daemon 5.2.4 uptime: 7m*

*Process 'cloud_controller_ng' running*
*Process 'cloud_controller_worker_local_1' running*
*Process 'cloud_controller_worker_local_2' running*
*Process 'nginx_cc' running*
*Process 'cloud_controller_migration' running*
*Process 'routing-api' not monitored*
*Process 'metron_agent' running*
*Process 'statsd-injector' running*
*Process 'consul_agent' running*
*File 'nfs_mounter' accessible*
*System 'system_1572093d-c49a-4a38-9336-6d1a288b8bd7' running*

from uaa VM:
* monit summary*
*The Monit daemon 5.2.4 uptime: 11m*

*Process 'uaa' Connection failed*
*Process 'uaa_cf-registrar' initializing*
*Process 'metron_agent' running*
*Process 'consul_agent' running*
*System 'system_24698313-5f71-4b4f-94fc-8e09a8da0866' running*



I attach some useful info like: manifest (most probably where the error
is), and logs from uaa, nfs and api
Ps. I am using a domain that is not registered on the internet, but i have
a custom dns that resolve *.domain.co with the floating IP of the
ha_proxy (assigned manually)

Thank you!

Michael

_______________________________________________
cf-dev mailing list
cf-dev(a)lists.cloudfoundry.org
https://lists.cloudfoundry.org/mailman/listinfo/cf-dev

Join cf-dev@lists.cloudfoundry.org to automatically receive all group messages.